پمپهای ملخی: این پمپها برای انتقال مایعات با دبی بالا و فشار نسبتاً پایین مناسب هستند، مانند استفاده در سیستمهای تهویه و تهویه مطبوع.
دستگاه های کنترل دور متغیر قابلیت برنامه ریزی و تنظیمات مختلف را فراهم می کنند که این امکان در بوستر پمپ دور ثابت وجود ندارد.
کلکتور: از یک سمت به سیستم تست و از سمت دیگر به شبکه مصرف متصل می شود. در بوستر پمپهای آتش نشانی بزرگ بر روی کلکتور یک فلومتر نصب می شود تا این امکان وجود داشته باشد که حجم زیادی از آب دورریز نشود و بوسیله آن عملکرد پمپ تحت کنترل درآید.
تعیین سرعت مطلوب: با توجه به مشخصات سیستم و استانداردهای مربوط، سرعت مطلوب جریان را مشخص کنید.
این کنترل فشار به حفظ فشار مطلوب و جلوگیری از افزایش یا کاهش غیرمنظم آن کمک میکند.
زمانی که دبی مورد نیاز سیستم زیاد نیست، از پمپهای بزرگ استفاده نمیشود. برای صرفهجویی در مصرف انرژی و کاهش استهلاک پمپهای بزرگ، از یک پمپ جوکی یا پمپ پیشرو با ظرفیت کمتر استفاده میشود.
اطمینان حاصل کنید که بوستر پمپ دارای سیستم تنظیم فشار مطلوب برای نیازهای شما است.
شما باید اول تنها پمپ را روشن کنید تا کمک کند فشار ها از پورت های خروجی خارج شوند.
بوستر پمپ آتشنشانی نوعی بوستر پمپ است که به طور خاص برای تامین فشار و جریان آب مناسب در سیستمهای اطفاء حریق طراحی شده است. هدف اصلی این بوستر پمپ ها، اطمینان از داشتن فشار کافی آب در مواقع اضطراری برای خاموش کردن آتش و تامین ایمنی است.
در مکانهایی که آبرسانی باید به صورت پیوسته و بدون وقفه ادامه یابد، پمپ رزرو نصب میشود. این پمپ به عنوان پشتیبان برای پمپ اصلی عمل میکند و در صورت خرابی یا توقف آن، به صورت خودکار وارد مدار میشود و از ایجاد وقفه در آبرسانی جلوگیری میکند.
و اگر در پی کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بوستر پمپ" هستید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
با افزایش فشار، بوستر پمپ قادر است مایعات را با فشار بالاتری منتقل کند.
پمپهای دورانی: این نوع پمپها برای انتقال مایعات با فشار و دبی متوسط و نیاز به جریان مستمر website مناسب هستند.
بخش اصلی بوستر پمپ هستند و وظیفه اصلی آنها افزایش فشار آب و تامین جریان لازم است. در بوستر پمپ ها ممکن است یک یا چند پمپ به کار گرفته شود که با توجه به کاربرد آن ها می توان از انواع مختلف پمپ استفاده نمود.